Jouw ogen als ruwe diamanten
Die enkel kunnen worden geslepen door de mijne
Uitverkoren
Om bij elkaar te horen
En in elkaars blik weg te deinen
Felgroene kleuren
Samen met bruin als diepe aarde
Een gewone mus
Bestemd daarvoor
En al wat ik hoor
Is het gezang van een nachtegaal
En het geknisper van hout
Aan de zomerse vuurhaarden