midden in de woestijn
met vol op zon
geen bescherming
geen water
loop ik alleen
zoekend naar enig houvast
niemand te zien
alleen maar zon en zand
water in geen velden of wegen te bekennen
uitgeput strompel ik verder
het laatste beetje kracht uit m´n tenen gehaald
zal ik het overleven?