Het was de dag 30 december
Dit was de dag dat ik je voor het laatst zag
Huilen ging niet meer, het deed pijn,
Het deed zeer
Waarom moest mij dit gebeuren,
Ik zit er nog elke dag om te treuren
Je was een geweldig dier,
Ik had het bij jou dan ook erg naar mijn plezier,
Ik reed met jou weleens door de bossen
En af en toe mocht je van mij crossen
Ik heb je nog geborsteld voor je me verliet
Dit deed mijn dan ook verdriet
Toen gaf ik je nog een zoen
Dit was het laatste wat ik kon doen
Toen moest je gaan
Ineens ver van me vandaan
Maar 1 ding moet je weten
Ik zal je nooit of te nimmer vergeten