Gevoel
je ziel stuk gescheurd
gaat je lichaam verder
zo
dat zelfs de geest
niet meer weet
wat er gebeurd
kijkend naar de windschering
over straat
waardoor alles je verlaat
alleen een leeg schild
staart naar het niets
met je hoofd in de regen
is er niemand
die je tranen ziet