het is weer zover
begint van voor af aan
alles wat we hadden laten rusten
is toch niet over gegaan
hoe zal het aflopen
wat heb ik gedaan?
zullen we nu
wel verder gaan?
keer op keer
elke keer weer
doet het steeds meer
steeds meer zeer
wat moet ik doen
of wat deed ik niet
zeg het me maar
jij bent het die het ziet
en als je beter kijkt
zie je misschien ook het andere verdriet
laat het me maar weten
wanneer je dat ziet!