stil zijn de weekenden!
Druk zijn de dagen
Mooi is de maan,
Ik aanbid de zon!
Mooi zijn de wolken...
Waar blijft die lieve blauwe lucht?
Open zijn de bladen
Gesloten zijn ze altijd...
Langzaam vallen de blaadjes,
sneller dan anders.
Gevroren zijn de nachten.
Kouder is de dag.
Warm is de zomer.
Warmer is jou arm..
Wachtend op de liefde,
Nooit weggegaan
Verwarrend dit gedicht,
Duidelijk in mij hoofd.
Een chaos van mijn leven
Ge-ordend zeker wel.
Boven is de lucht,
maar onder ook verschenen
Waar ben ik gebleven?
Staant voor mijzelf.
Over mooie dagen,
Bevroren zijn we toch.
De zon die hoort te ontdooien,
Geeft ons allen kou...
Over mooie dagen,
Bevroren in de nacht.
De zon die hoort te ontdooien,
geeft ons alleen nog kou.....