ik hou van de liefde,
ik hou van de pijn,
Ik hou van ons zoals we zijn.
Ik hou van het snijden,
Ik hou van mijn blauwe plekken,
Ik haat de liefde,
ik haat de pijn,
Ik haat ons, zoals we zijn.
Ik hou van de zon,
Ik hou van het licht,
Ik hou van het eerste zicht.
Ik hou van mijn helende wonden,
Ik hou van wegtrekkende blauweplekken
Ik haat de zon
Ik haat het licht
ik haat het eerste zicht.
Ik haat mijn helende wonden,
ik haat de wegtrekkende blauwe plekken...
Ik hou van de maan
Ik hou van de wolken
Ik hou van mijn littekens,
Ik hou van de nieuwe plekken.
Ik haat de maan
Ik haat de wolken
Ik haat mijn littekens,
Ik haat de nieuwe plekken.
ik hou van mezelf,
ik hou van jullie,
ik hou van de eetproblemen,
ik hou van de stemmen.
Ik haat mezelf,
ik haat jullie,
ik haat de eetproblemen,
ik haat de stemmen.
Ik hou van de dag,
ik hou van de nacht.
ik hou van het leven
ik hou van de dood
ik haat de dag
ik haat de nacht
ik haat het leven
ik haat de dood