Meer bewust van wat er is
Langzaam weer bouwen
Meer berust met wat ik mis
Behoedzaam meer vertrouwen
In gesprek en wezen
Bood jij mij je hand
Na verloren gevoelens
Zijn we nu hier
in niets gestrand
Onvermijdelijk de boodschap
Best voor jou
Doodssteek voor mij
Koester ik deze vriendschap
Nu wel over
Maar nog niet voorbij
* Ruben, ik mis je!