Zoveel gevoelens
Zoveel gedachten
Zoveel dingen
In slechts één persoon
Vaak lastig
Er mee om te gaan
Vaker lastig
Een plek te vinden.
Een plek
Die bruikbaar is.
Waar ik kwijt kan,
Wat ik kwijt wil.
Het is lastig
Erg lastig
Maar ik let wel op
Dat het niet meer misgaat.