De eeuwige jeugd,
een doel voor menig vrouw.
Crempjes, zalfjes, ditjes, datjes,
ze gebruiken het zo trouw.
Een botoxje hier,
rimpeltjes weg.
Een lach verdwenen?
Ach, dat is dan pech.
De eeuwige jeugd staat bovenaan.
Die droom word verder en verder geduwd.
Zelfs operaties worden niet geschuwd.
Tieten rechtop, lipjes gespoten,
wie wil nou niet naast zo'n vrouwtje lopen?
Een rijpere vrouw in een jonge verpakking.
Ach, let toch niet op die ene verzakking.
Maar dan, de eeuwige jeugd eist toch zijn tol.
Het lichaam verpest, emoties zijn hol.
En velen trekken dan toch de conclusie,
de eeuwige jeugd is een grote illusie.