Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Het leven
Leven doe je niet voor even
maar voor het leven
ze hebben er zelfs een uitdrukking voor
levenslang
je slaat je er wel door
wees maar niet bang
Er zijn kinderen te krijgen
die je doodgraag zult zien
maar je ook tot moord kunnen neigen
met alle gevolgen van dien
Een leven lang werken
tot aan je pensioen
je kan sparen voor zerken
of er wat anders mee doen
Op een dag word je oud
en dan ga je dood
je voelt plots heel koud
in een kist helemaal bloot
Je familie weent tuiten
wachtend op de erfenis
maar jij hebt geen kluiten
tot hun grote ergernis
En op je grafzerk daar staat er
je was een man met veel moed
ik zeg je tot later
het ga je goed!
Reacties op dit gedicht
lienemie vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
lienemie
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
17 juli 2010
Thema's:
[Leven]
[Ironie]
[Humor]