bladeren gevallen,
slechts kale takken over,
Zal deze winter me bevallen?
Koude wind,
maar de zon weer aanwezig,
Wie weet wat ik van de winter vind?
Ijspegels aan die kale bomen,
mijn aden zichtbaar van de kou,
zal de zomer nog trug komen?
Maar dan ben jij er weer,
Sta je voor me klaar,
jij bent de gene waar ik me toe keer!
Jij staat voor me klaar,
Heb ik verdriet,
dan ben je daar!
Wil ik snijden,
Om een rotte bui,
wil je je weer aan mij wijden!
Wil ik liefde,
ben jij er ook,
Blijf altijd hier!
Je staat er,
je bent aanwezig,
Ook al ben je in de hemel, o zo ver!
Ik mis je,
Maar je helpt,
ben je nooit vergeten!
Dag lieve S,
tot snel,
Enkele jaren, 80 ofzo,
Zullen wij elkaar begroeten!
liefs, maantje