Gij zijt een heks
Gij zijt met twee
Drakendal viert feest
gij zijt er al geweest
ontkomen zult gij niet
het vervloeken ziet men niet
Maar Ik heb u al gekend
Gij waart op paden van de vreemde
en zijt van * Mij * afgeweken
De Engelen vonden uw schaduw
hebben het Mij verteld
Dan zijn we gaan zien wat er is te vinden
bij dat raar geschijn
vonden Wij venijn
vol vervloekingen en dood
begraven woorden
Vol waanzin is de heks
een paladijn van satan's fles
een gedrocht van het gepaf
en marihuana draf
Vervloeken de hele dag
onzin en schaduw dracht
intresseert Mij niet
gij zijt er immers niet.