als mijn armen vleugels waren
vloog ik hoog op naar de zon
ik zou mij heerlijk gaan verwarmen
aan de goddelijke bron
als mijn ogen mochten kijken
naar een wereld van kristal
naar al die prachtige kleuren
die zich tonen in het heelal
als mijn voeten konden lopen
tot de verre horizon
tot mijn zolen waren versleten
o, als dat toch kon
't zal wel altijd dromen blijven
ik zoek en ik zal vinden
mijn dromen over al die schoonheid
die ik aan het bewustzijn mag verbinden
xxx hilda