Troebel zijn uw ogen
opbruisende schaduwen uit vergankelijkheden
Gevlochten schaduwen tot duisternis
Omvlochten is uw verstand met opgezweept vuur
satans bende overspoelde uw weten
zo zijt gij door de draak gebeten
Met Mijn ogen dicht zie Ik uw vuur
Mijn weten verzengt de satans bende
Gebald is Mijn vuist
In duisternis sta Ik te wachten
om uw vuur te verachten
daarmee verbrijzel Ik uw zijn
gebroken schaduwen zijn mijn
Ik verbrandt ze in het licht
volg Mij maar
de Fontein is dicht.