Wat vinden mensen van mij?
Ben ik dik?
maak ik mensen wel blij?
Volgens mij... dit is mijn eigen ik!
maar dan hoor ik ineens een lieve stem
die vertelt hoe geweldig ik ben
die zegt wees trots op hoe je ben
je bent geweldig zoals ik je ken
En dan schaam ik me voor mijn gedachten
want er zijn zovele met veel ergere klachten
maar toch steeds weer die stem in me hoofd
maar dan denk ik aan jou stem die dan alles weer verdoofd!
Jij zorgt dat ik trots ben op wie ik ben!
Trots ben op degene die jij ken!
Iedereen is anders, maar uniek zoals die is
Blijf wie je bent, dan loop je het minste mis!
Schat ik wil je danken voor je altijd zulke lieve woorden
Die steeds weer op tijd weten mijn woorden te verstoren
Die telkens weer door al mijn gedachten heen boren
Lieverd, voor jou reis ik zelfs naar het noorden!
TIP: Wees TROTS op wie je bent!