Berichtje
Jij laat maar niets van je horen
Het is zo stil zonder een berichtje van jou.
Jij hebt het druk me je vrije leven
Je hobby’s zoals golfen en colleges volgen
Maar ik mis je berichtjes al zijn ze klein
Je bent druk met jezelf, niet met mij
Ik gun jou van alles dat weet je nu wel
Maar laat eens iets horen, want ik hou zoveel van jou!