verdriet verborgen achter vrolijke schijn.
verlangens verstopt door schreeuwend geluk.
eenzaamheid, omdat je niet bent wie je wilt zijn.
'met mij alles goed'...al kan ik het niet aan.
spiegelbeeld gebroken ver weg voor altijd.
waar heb ik mezelf heen laten gaan
tranen vallen diep in de nacht.
verstopt en veilig in een hoek.
niemand ziet het, niemand die het verwacht.
ik zou willen genieten, oprecht als ik kon.
maar de litekens op mijn lichaam.
herinneren mij, dat ik nooit iets overwon.
ik fluister dat ik met rust wil worden gelaten.
sloeg er maar iemand een arm om mij heen.
durfde ik maar... gewoon te praten.