Na bedrogen worden, na zoveel pijn.
Ben ik eindelijk wie ik wil zijn.
Weer verliefd 2 maand bij elkaar.
Maar dat mijn ouders anti zijn, is best raar.
Gunnen ze het me niet, of vinden ze je apart.
Maar het is al telaat, je zit namelijk in mijn hart.
Wij voor altijd, het is een feit.
Het is liefde, die ons bevrijd.
Ik hou van je, met heel mijn hart.
Jij accepteerd me zoals ik ben, met mijn ogen pikzwart.
Beide nogal alto, ik mijn haar blond jij zwart.
En iedereen vind het gek, maar met jou voel ik geluk.
Als ik jou gezien heb, kan mijn dag niet stuk.
Je woont wel verweg, maar ik hou van je.
Ik hou van je '090510'