Toen de avond viel kwamen ze bijeen
met blikken kwaadaardig tegeneen
gesis gegrom rondom de bomen
diep in het donker rondom verloren
de maan beveelt het kwaad te telen
de heksen uit te kleden
dan volgt het vuur geslist geslepen
kwaad beweegt door hun grepen
dan volgt het sap van satanswensen
het vocht en drocht van onbegrensden
dan davert voeten satans woud
en grommen g'lijk de wolven oud
de bomen lijken stil te leven
en lijken mee te geven
heksendracht is ontsproten
door satanswensen daar gekomen
vervuld met grimmig satanswensen
begint de dans van ongeremden.
*** er is geen wijsheid in dat al
van heksen en die wolven al ***
Wel zal Ik zeggen tegen U
hoe Is Uw Naam
hoe Is Het Nu.