Voor je over mij oordeelt,
Kijk eerst eens naar jezelf..
Ben jij echt beter als mij?
Mooi, dan ben je dus perfect!
Ik wil niet met je ruilen..
Perfectie.. is om moe van te worden ...
Ik doe mijn ding, waar ik goed in ben..
Ik hou van diegene wat het waard zijn..
Ik hoef niet dun en mooi te zijn,
Ik weet wat ik heb, en wie er voor me zijn!
Voor de meeste geld, uit het oog is niet uit het hart.. Maar héél soms moet je even keihard zijn..
En zeggen Uit het oog is WEL uit het hart.
Voorgoed voorbij!
Denk maar niet meer aan mij,
Als je mij niet kan uitstaan,
Mijn succes en alles wat ik bereik..
Maakt dat je giftig?
Weet je..
Jaloezie is een ziekte..
Oordeel niet over mij..
Maar kijk naar jezelf!
Doe ik ook..
En ik bereik er meer mee,
Dan naar een ander te kijken
Dus,,
Succes met je leven!
Toe,
Neem mijn raad aan..
Maak wat van je leven..
Kijk eerst naar jezelf..
Naar je eigen fouten, voor je naar mij kijkt..