Liefste Gerda,
je was mijn favoriete schoonma
en nu ist met jou gedaan
ge hebt steeds gestreden
tot nu en dat ist heden
dus nu mag je naar de sterren gaan
en je schitterd je daar een baan
je fonkelt als geen ander
dus zien we daar elkander
elke avond zulllen we aan je denken
en verder onze liefde schenken
nooit verdwijn je uit onze gedachten
en op een teken van jou wachten
zo dat we weten dat jij het goed heb
en wij geraken uit ons spinneweb
wij vergeten je nooit
zelfs wanneer de sneeuw op de noordepool dooit
Liefs Schoonzoon xxx