Boem... en daar was jij in mijn leven
Beide bang om ons aan een vriendschap te geven
Maar jouw blikken gaan dwars door mij heen
Al zou ik willen, ik kan er niet omheen
Jij hebt keer op keer mijn hartje goed geraakt
Met woorden en met een blik die mij vraagt
Hoe ver kan, durf en wil ik nog gaan?
Want ik heb dit nog nooit gedaan
Ook voor mij was dit geen bekend terrein
Het was verwarrend maar ook erg fijn
Het spijt me dat ik het niet heb gestopt
Want ik wist dat het voor jouw gevoel niet klopt
Ik hoop dat we de vriendschap nog een kans kunnen geven
Want ik wil jou al niet meer missen in mijn leven
Maar wat is gebeurd, had gewoon niet zo mogen zijn
Dikke kus Karlijn