In sterrennacht hebt gij gelachen
de ster hoog boven uw weten
boven uw zijn
hoog boven uw kunnen waren stemmen
zij zijn zonder nacht
zij zijn bij elkaar
gestrengeld licht is daar
licht uit de fontein
ga verder zonder Mijn
ga erin
ga kijken
wat is er te zien
uw spiegel misschien
het is u niet gegund zwarte draken
met uw doorbloede kaken tanden om te kraken
gemaakt om te verzaken
smerig heksenfontein spuit maar schaduwzijn
spuit maar met uw water vuur en ander water
nu zijt gij gekend
gij verstrengelde heksenkreng.