Mis jou elke seconde wanneer je niet bij me bent
Een moment zonder jou , is een moment dat nooit went!
Ik wil niemand anders, want jij bent geschapen voor mij
Ik weet zeker dit gaat nooit meer voorbij!
Dankzij jou kan ik weer in liefde geloven
Jou lieve woorden beloven,
om voor altijd bij mij te blijven
hoeveel ik van jou is niet te beschrijven!
Niemand anders is zo perfect voor mij
Dan mijn liefste en dat ben jij!
Jou arm om me heen jou lippen op de mijne
laten elke dag het licht weer in mij schijnen!
Onze toekomst ziet er geweldig uit!
we begrijpen elkaar, ook zonder geluid!
Schat, voor mij ben je bijzonder,
Je bent voor mij m'n grote wonder!
Ik hou van jou!