Is alles wat we hadden,
dan nu zomaar voorbij?
Is de liefde zomaar over,
ga je verder zonder mij?
Straalde de zon niet fel genoeg,
maar regende het te hard?
Is het nu echt over,
heb je het gehad?
Is er niet nog een mogelijkheid,
om even alles te vergeten?
Kan je me niet nog een kans geven,
en het me vergeven?