meisje (L)
sorry voor de tijden!
dat ik zo tegen je deed!
je was mijn beste vriendin ,
en nu ben ik je kwijt!
ik weet niet hoe ik het goed kan maken!
en je weet het , als er iets is je kan als nog
steeds bij me terecht !
en dat meen ik oprecht!
de tijden die wij samen hadden waren super ,
en nu moet ik je alleen maar missen.
meisje !
sorry voor alles !
ik wil je terug als mijn beste vriendin
maar hoe ?
hoe kan ik je zeggen dat het me spijt ?
hoe kan ik je zeggen dat ik van je hou en je betekend echt veel voor mij dat meen ik echt !!
schatje
ik hoop dat je me kunt vergeven
i love you maakt niet uit wat er gebeurt.
ik zal voor altijd voor je klaar staan
je zit diep in mijn hart
houvanje xxx je vriendin jwz wel wie