Ooit komt die dag wel
Dat iemand jou hart nodig heeft
Om te overleven in deze woeste wereld
Die jou niet kan missen
Ooit komt die dag wel
Dat je gelukkig zult zijn
Samen, met 2
Geen mens die dat kapot kan maken
Ooit komt die dag wel
Geen ongeluk meer
Zwarte wolken weg
Alleen maar blauwe, hemelse schijn
Sorry dat ik het niet was
Al voel je niets voor mij
De moed die ik je gaf
Wil ik je niet ontnemen
Sorry voor al die gevoelens
Ik wou je alleen maar helpen
Neem me dit niet kwalijk
Je bent nog altijd een beste vriend
Sorry dat je je nu slecht voelt
Kruip uit die put
Ik zal je helpen
Jouw tranen, daar kan ik niet tegen
Huilen moet je niet doen
Vrienden zijn er, heb je
Ik zal er zijn voor jou
Om jou te troosten
Lachen wil ik je zien doen
Samen met anderen
De weide wereld in
De zon tegemoet
Gelukkig zijn, moet je doen
De put delven
Ik zal je helpen als je wil
Samen gaat het sneller
Alsjeblieft, ik smeek je
Negeer dit niet
Print het als een beeld in je hoofd
Speciaal voor jou