Ik voel een zekerheid bij de mensheid die me steunen.
ik weet waar de vriendschap naar toe gaat
als je niet op elkaar kan leunen.
situaties hier en daar,
maar welk situatie raakt het gevoeligste snaar?
maar welke persoon maakt jouw vriendschap met die persoon waar.
ik weet wat liefde en vriendschap doet,
maar als je niet die liefde en vriendschap voelt?
dan ben je niet de persoon meer waar ik me tijd mee voldoe.
ik weet wie Samira is.
ik weet wie Sabrina is.
ik weet wie Fabiola is.
ik weet wie Maria is,
en wie Betty is.
ik weet zelfs wie Elies is,
en dat zij mij steunen en er voor me zijn,
want zo open je juist een zonneschijn.
hun leven zullen vast wel ook aan mij investeren,
ook al groeit geld niet aan je kleren,
toch moet ik ook wijs me eigen pad op gaan,
dat is iets wat ik moet leren.
dit is voor mijn zussen en me broer.
ik heb me vader en zussen die mij veel steunen in van alles.
wat ook het geval is.
wat het geval ook kan wezen steun elkaar door dik en dun,
want dit is gebaseerd op al mijn familie's en dit is voor hun.