Ik zat zo anders in mijn vel,
Mijn werk was eigenlijk een hel.
Dat had ik niet door omdat ik Triskal zo geweldig vond,
Maar mede doordat ik door mijn knie ging dacht ik ineens gezond.
Een aantal vrienden wisten mij toen duidelijk te maken,
Dat ik veel beter een ander pad op mijn leven kon gaan raken.
Borrelen waar ik mijn nieuwe lover leerde kennen,
Stoppen met Triskal en teruggaan naar de kerk was wel even wennen.
Het voelt goed, minstens zo goed als wanneer ik nu met Martijn of mijn vrienden zit,
Het is alsof ik weer heel iemand anders ben met veel geluk, rust, zelfverzekerdheid en pit.
Nu ook bijvoorbeeld op het werk geef ik goed mijn (scan)grens aan,
En als ik mijn diploma met nog meer van die mooie cijfers haal, krijg ik eerdaags misschien wel mijn topbaan!
Voor de dingen die geweest zijn ben ik ook dankbaar,
Maar ik merk gewoon echt, het gaat zoveel beter met me dan vorig jaar.
Ik ben heel blij met hoe ik nu in mijn leven sta,
En bij deze wil ik nog eens laten blijken aan mijn schat en vrienden dat mijn enorm grote dank hiervoor naar hun uitga.