Enerzijds is het heerlijk nog bij mijn ouders thuis te zijn,
Anderzijds is het minder fijn.
Na 2x terugkomen voelt het toch echt niet alsof dit mijn eigen huis is,
Het is het huis van mijn ouders en dat zijn schatten, echt niks mis.
Eigenlijk wordt het gewoon tijd voor een eigen plek,
Dat besef ik me nu pas, best gek.
Dan lekker een plek voor Martijn en mij,
Van dat idee word ik superblij.
Maar ja, laat het nog maar even wachten,
Er spelen meer dingen mee in de gedachten.
Martijn en ik zijn nog vrij kort bij elkaar,
En ook in mijn vrij lege portemonnee zit nog een gevaar.
Echt te klagen heb ik niet,
Toch doet dit soms best pijn en verdriet.
Nog harder gaan sparen dan maar,
Want voor mijn relatie zie ik geen gevaar.
Ik ben zo dolgelukkig met Martijn,
Maar als ik samen met hem een plekje heb kan ik echt mezelf zijn.