Vanuit het vuur kijk ik je aan
wat is uw ellendig bestaan
waarom branden uw voeten hevig
zijt gij zo bevig
zeg het , gij zijt het toch
die aan mij de draak verkocht
kijk mij aan vanuit uw water
kijk naar mij met uw gesnater
kijk en zie naar mij gij razer
Al lang ken ik uw gehater
uw lippen uiten haat
naai het naar uw eigen maat
waar zult gij blijven met uw klater
niks dan glitter en gesnater
altijd nijdig en snijdend
zo komt dat vanuit uw water
en dan stijgend naar mijn vuur
dat kent daar geen enkel uur
Loer en Kijkend vanuit uw eigen hel
trekt op het laatst toch uw eigen Bel.