Voor altijd, in jou leven.
Voor altijd in je gedachten.
Voor altijd bij jou zijn.
Vecht er maar tegen,
Je raakt me niet kwijt.
Ik kan het niet helpen,
Dat jij mij mist.
En dat jij mij niet vergeten kan.
Dat jij van mij houdt,
Is een ding wat zeker is!