Kleine twinkeling in je kleine ogen,
die niet zijn gelogen.
Je kleine handje houd mijn vinger vast,
jij kijkt een beetje verbaast maar ook verast.
Het kleine mondje om de speen heen,
zo klein en geen zorgen om je heen.
Kijk je me vragend aan,
en lijkt de tijd even stil te staan.
Zo klein
zo volmaakt,
Zo zacht,
zo gemaakt
Om hier te leven,
en dingen te beleven
Ik hou je zachtjes in me armen,
je huilt je kindertranen.
Ik geef je flesje en je bent stil,
drinken en slapen is wat jij wil.
Nog zo klein en zo zacht,
wie had het ooit gedacht.
Dat er zo wonder kon zijn,
van zo iets liefs en klein.
Zo klein
zo volmaakt,
Zo zacht,
zo gemaakt
Om hier te leven,
en dingen te beleven.
Ik zie je stapje voor stapje groter worden,
je leert je eerste worden.
Die er nog wat vreemd uit komen,
maar het zal veel beloven.
Ongelofelijk hoe snel het gaat,
de tijd die je achter je laat.