ik tel de uren
tussen morgen en vandaag
en kom steeds bedrogen uit
terwijl ik wacht op jou besluit
probeer te raden wat je denkt en wat je vind
wat je vind van mijn verdriet
hoop dat je niet wacht uit medelijden
want zo’n nep relatie verdien je niet
denk maar even niet aan hem
doe het echt alleen voor jou
ik wil je zien stralen en vrij zien zijn
wij houden allemaal zielsveel van jou
lieve mama volg je hart
want wat nu is, is allemaal schijn
ik zou zo graag een man met twee armen vinden
die je lief en lang omhelzen zouden
een man die je innig zou kussen
en met hart en ziel voor altijd van jou zou houden