De twee mensen zo bijzonder..
Die ik allebei zo ontzettend veel bewonder..
De twee die mij te veel waard zijn..
Bij hen heb ik het altijd zo fijn..
De twee mensen die mijn leven waardig maken..
Die allebei zo vaak over mij waken..
De twee die mij zo veel goeds geven..
Het liefst blijven ze vooor eeuwig leven..
De twee mensen bij wie van alles mag..
Met wie ik altijd lach..
Zij hebben vandaag hun dag..
Want wij mogen ze vandaag feliciteren met hun alweer 40ste trouwdag!!