Vannacht heb Ik het blok veracht
uw hoofd gesneden van het blok verdwenen
snel en krachtig is het gegaan
de bijl en wraak kwam eraan
toen zijt gij gaan wenen
maar de tijd was verdwenen
spoedig wraak spoedig lot
de wraak van luister en muurgenot
luisterend zult gij wenen
naar de hamer van verdwenen
dan is het de tijd van afscheid en van nijd
luisterend zult gij dwalen naar verhalen van uw kwalen
zoek maar verder naar Mijn Zijn
Ik ben er niet * gij waart geen wijn.
***Al die heksen al dat haten allemaal drugs dus maar laten.
tot 7 * toe * 7 ?.
Mensen uit het drug a land Ik was er ook lang aan verpand.
Al 19 jaar is het verdwenen en leef nu in een ander Land
Ik heb het al beschreven met Mijn Geloof is het verdwenen.***