"Zandloper"
Copyright (c) 2010.07.25 by Werner Domroese
telkens verzink ik
in gedachten die zich nestelen
rond de plek waar ik verdronk
in de ogen van die blik
achter een glimlach die blijft schommelen
tussen stralen van geluk
in het drijfzand van hartstocht
uit mijn gestolen hart
want een moment met jou
gaat nooit aan mij voorbij