over een vriendin gesproken
k'zal je geen mooi gedicht beloven
maar ene uit m'hart
elke, je betekent alles voor mij
altijd aan mijn zij
wachtend op geluk
jou gedult is wat is nodig heb
ik doe je pijn verwijt
maar weet je wat,
krijg de fucking schijt
je blijft toch bij me
ik zie je graag
zie dat aub niet vaag
ik meen wat ik zal zeg
ook, na al die verrotte pech
we zijn samen 1 identiteit
waarvan het identiteitsnummer
het startnummer
van een mooie vriendschap is
weetje,
ik laat je nooit gaan in deze gevaarlijke wildernis.