Verdronken in het water
In de schaduw van het water achtergelaten
Verbroken relatie tussen jou en mij
Ik wou jou nooit kwijt
Nu zie ik dat wij fout waren
Ik deed mijn ogen open voor en na dat we mekaar aanraken
blind van binnen
ik kan het witte pad nu niet meer vinden
gevangen door de demonen van de schuld
Mijn macht en liefde valt en de pijn vult
wij werden in stukjes neergebracht
En jij was alles waar ik van binnen aan dacht
Dan zie ik jou gezicht als een kogel op me schieten
Van binnen verbannen van haar liefde
Van buiten glimlachen en doen alsof je zielloos ben
want ik weet dat jij mij beter kent
ik ben een schande voor jou wereld
ik ben de schaduw van een gemene kerel
ik ben dat niet
en ik heb dit nergens aan verdient
ik kijk naar god
En voel zweet en vocht
Ik sta naast een kruis
ik open mijn vuist
Vragen om vergiffenis en medelijden
en opeens heeft god mij bevrijd
Geloof dat je iets kan zijn en je zal het worden
heb vertrouen in hem of haar en hij(of ze) zal je horen
Tranen voor mijn fouten, lachent naar de toekomst
Ik hoop dat een engel nog een keer naar me toekomt
----Tomy800/Tom Van Berkum-----