hier even een bericht
vanaf ons vakantieparadijs
met de caravan zijn we erop uit getrokken
heerlijk vrij
de caravan is waterdicht
en de voortent is tamelijk lekvrij
was Tamara dat ook maar,
zucht het begint nu al dat geouwehoer,
maar goed
aan een wit tafeltje genieten we nu even
van een kopje koffie
(kijk niet op het scherm Tamara!)
gisteren zijn we bij de buren
aan de linkerkant geweest
die mensen komen uit Brabant,
apart volk dus
hun zonen produceren vast XTC
of zitten bij een bende
vanmorgen zijn we bij de buren
aan de rechterkant geweest
dat zijn Belgen,
met een woordenboek erbij ging het wel,
erg slim zijn ze niet,
wat mijn vooroordeel bevestigde