Wrijf met klamme handen
over de glazen bol
Dromend over de momenten
van toen wij nog beste vriendinnen waren
en de dag waarop dat allemaal verdween
Mijn gedachten zoeken
naar de momenten
waarop wij nog onafscheidelijk waren,
mekaar in vertrouwen namen
en lachend door het leven gingen
Maar waar zijn ze nu?
lees onrustig in m'n glazen bol
ze lijken wel verdwenen
een kristalheldere traan rolt over m'n gezicht
Ik ben je kwijt !
Konden onzen wegen niet nog één keer kruisen
zodat ik vol hoop kon lezen
dat jij mij ook niet vergeten bent.