Het gaat niet zo goed met je,
Ik heb het door,
Ik wil er voor je zijn,
Als jij weer staat op het spoor,
Ik ben er ook voor je,
In deze tijd van pijn,
Ik wil er voor je zijn,
Elk uur van de dag,
Ik wil er voor je zijn,
En ik geef je soms een glimlach,
Ik wil er voor je zijn,
Misschien denk je dat ik dit niet meen,
Maar ik wil er echt voor je zijn,
Want zoals jou is der geen een,
Schat ik ben der voor je,
Nou je weet je kunt me altijd bellen,
En ik zal der altijd voor je zijn,
Je kunt mij echt ALLES vertellen,
Ik ben er voor je,
Om je te steunen,
En al je verhalen te horen,
En je gevoel te begrijpen,
Want wat jij tegen me zegt blijft geheim,
Ik ben een dagboek zonder sleutel,
Maar het blijft toch bij mij,
Ik ben er voor je in deze tijd van pijn!