De triestheid, de leegte
Toen we daar zo stonden
Op je neer te kijken
Je bent heen gegaan
Ik dacht dat het me niet zou raken
Omdat ik je niet goed kende
Toch heeft het de kern van mijn ziel geraakt
Het verdriet van de ander gevoeld
De hulpeloosheid, machteloos
Het schuldgevoel van mijn geliefde
Om niet meer te kunnen maken wat gebroken was
Vergeef hem alsjeblieft
Wat hij zichzelf niet vergeven kan