Het leven is mooi, maar soms zo hard
Liefdes komen, Liefdes vervliegen
Je hebt je sterke kanten, je valt over je zwakke
Vrienden komen, vrienden die gaan
Het leven is als een bloem
Hij bloeit en is zo mooi
Soms regent het en klapt hij dicht
De ene blijft langer leven dan de ander
Maar wat heb je aan een leven als je het niet kan delen
Liefde kan zo mooi zijn
Maar het zal vaak pijn doen
We kunnen niet met en niet zonder
Maar eruit komen doet iedereen
Je leert jezelf en een ander wel kennen
Iedereen heeft zijn zwakte en sterkte
Aan zwakte kan je werken
Sterke kanten moet je trots op zijn
Overleven kan niemand alleen
Daarvoor heb je vrienden
Vrienden zijn er voor je
Ze zullen er zijn met goede tijden
Maar zullen je vooral steunen in moeilijke
Vrienden die komen en zullen gaan
Maar echte vrienden blijven staan