Omdat Brend mij vroegtijdig verliet moest
ik mijn geaardheid weldegelijk aanpassen
aan de moderne tijd. Brend knipte mijn haar
zo leuk (hij was immers een sokokapper),
als hij met een tondeuze omging haalde
hij het onderste in mij naarboven, todat er
paddo's begonnen te groeien, daar ging het mis.
Zo vond ik Sabine altijd wel iets hebben en
Accepteerde ik haar enorme achterwerk waar
een keurslager zijn vingers bij zou aflikken
maar toch wist ik dan altijd wel het te verkloten.
Uiteindelijk ben ik gaan blowen, snuiven, spuiten
en slikte alles wat er te slikken viel. Mijn god wat
werd ik stoned van de Davitamon (vooral de herfstpillen)
en zo kon ik heerlijk hoerig zijn de godganse dag.
Helaas kreeg ik vanwege de ene verslaving gratis
zeventien andere erbij, zo kweekte ik zelf een
rollatorvernielverslaving, danste ik wekenlang in
vreemde grotten met de black-sabbath-posse en
sloeg bij de bioscoop willekeurige voorbijgangers
met veel genoegen op hun fontanel.
Het leven zat erg tegen.............maar toen zag
ik het licht, de warmte overviel mij, bellen rinkelde
en muziek klonk in mijn gehoor.
En daar schrijf ik nu dagelijks twintig verhaaltjes
over, waarvan dit de eerste is. Dus jullie zijn gewaarschuwd.