Kwade woorden vliegen om mijn oren,
Waarom moet ik dit aanhoren?
Ik sta er maar naar te kijken,
Hoe de een schreeuwt, en de ander steeds bozer wordt.
Verschillende dingen worden opgerakelt.
Een en al negativiteit.
Een keuze moet ik maken,
Ik wil het niet meer horen.
Ik wil er niet meer bij betrokken zijn.
Het is tussen jullie,
Laat mij met rust.
Richt je kwaadheid maar op mekaar,
Maar zoek geen ruzie met mij.
Ik kan er niet mee omgaan,
Van dag tot dag leef ik met hoofdpijn.
Ziek wordt ik van jullie problemen.
Los het op, of laat mij erbuiten.
Ik ben maar een kind, wat kiezen moet tussen haar ouders.
Hoe oud ik ook ben, het is en blijft een machtspelletje.
Ik trek geen partij.
Ik heb mijn eigen leven, mijn eigen problemen.
En dat van jullie kan ik er niet bij nemen.
Het spijt me, als dat betekent dat jullie denken.
Dat ik minder van jullie hou..
Maar ik meng me niet in jullie huwelijk.
Dat mogen jullie ook niet in de mijne.
Los het zelf op, en laat mij erbuiten.