Heb je er ooit aan gedacht
Hoe anderen zich voelen
Door wat jij hebt gedaan
Door je woede te bekoelen
Heb je er ooit aan gedacht
Dat je levens hebt veranderd
Slachtoffers hebt gemaakt
Mensen aan pijn hebt geankerd
Heb je er ooit aan gedacht
Dat ik een van die velen werd
Toen je me hier achterliet
Door jou uit angst aan de kant gezet
Dat ik me nu na al die tijd
Nog steeds dag na dag afvraag
Of ik ooit je zal vergeten als
Mijn eerste liefde, beste vriend en martelaar*
*martelaar in de zin van emotioneel pijn doen