waarom besef je niet
dat ik alles voor je zal geven
alles , om die momenten nog
eens her te kunnen beleven
die momenten met jou zullen
eeuwig blijven duren
alsof nu die eeuwigheid
gestopt is en ik je mis,
al die fucking harde uren
ik doe er alles aan
om je mooie ogen nog even te zien
alles , ook al heb ik
je niet verdient
ik besef dat dit nooit lukken zal
je me nooit zal zien staan
na al die fouten die ik
naar jou heb begaan
het zal nooit iets worden
maar besef
ik hou van je.
ik hou van je ik hou van je ik hou van je!!!