Iets warms stroomt door mijn lichaam
Ik voel me plots zo heet
Het gevoel als hij dicht me was
Me zacht en lieflijk beet
Zolang ik nergens over dacht
En alles liet begaan
Dan voelde het weer super goed
Wil het gevoel niet laten vergaan
Maar denk ik aan de woorden
Die hij zacht en lieflijk zei
Dan denk ik vaak over dit gevoel
En gaat het snel voorbij
Ben blij dat jij de eerste bent
Wie zou de volgende zijn
Ik weet dat ik niet zo moet denken
Want bij hem voel ik me fijn
Maar trouwen lijkt me ook zo mooi
En hij, hij wil het niet
Hij snapt niets van de betekenis
Is bang voor veel verdriet
Hoop dat hij eeuwig bij me blijft
Dat hij me nooit verlaat
Want als ik zonder hem leven moet
Weet ik niet hoe het me vergaat